Generalforsamling ble gjennomført 7. juni 2013 i Britannia Hotell. 69 medlemmer var til stede.
Menyen på festmiddagen med tilhørende viner var:
Aperitif: Camille Savés Carte Blanche Brut
Sitrusgrillet sjøkreps, mangosalsa, småsalat og gremolata
Fritz Haag Brauneberger Juffer Sonnenuhr Riesling Grosses Gewächs 2011
Syltet lettstekt tydalsrøye. Serveres med jordskokkrem, løyrom og cress
Bründlmayer Grüner Veltliner Kamptaler Terrassen 2010
Rosabakt andebryst, løk- og aspargeskompott, sopprisotto og appelsinsjy.
Hudelot-Noellat Nuits-St-Georges Les Bas de Combes 2009
Fjellost fra Eggen gård med aprikosmustardo og fruktbrød
Brun Fleurie Grille Midi 2011
Creme brulet
Domaine Cauhapé Noblesse du Temps 2009