Pent dekket opp av betjeningen på Royal Garden.
Kveldens tema var «Vin fra Hellas opplever økt popularitet og gresk vin er langt mer enn Retsina»
Her kan dere lese kveldens presentasjon
Kveldens foredragsholder var Jørund Leknes.
Vi smakte på følgende viner
Papagiannakos Savatiano Single Vineyard Vientzi 2020
Kir-Yianni The North Assyrtiko 2022
Argyros Santorini Assyrtiko 2022
A. Karamolegos Nykteri 2019
Gaia Agiorgitiko 2021
Thymiopoulos Naoussa Alta 2021
Karavitakis Kompsos Liatiko 2022
Kveldens meny
Skrei servert med:
– Erter og rødbeter
– Røkt smørsaus med avruga og gressløk
Lammecarre med urtecrust servert med:
– Gulrotpure, aspargesbønner og glasert småløk
– Fondantpoteter og rødvinssaus