Rune Søderblom holdt et innlegg om gresket viner med tittelen «En tur til Hellas» på medlemsmøtet den 12. oktober
Presentasjonen fra møtet kan sees her: En tur til Hellas
Følgende viner ble smakt:
(Varenummer fra vinmonopolet og navn på vin)
9869201: Assyrtiko by Gaia Wild Ferment 2015
9869101: Gaia Thassalitis Assyrtiko 2015
Spesialbestilling: Estate Argyros Assyrtiko 2015
Spesialbestilling: Estate Argyros Aidani 2013
9869001: Gaia Estate Agiorgitiko 2013
1132501: Boutari Naoussa 2013
2832101: Kokkinos Naoussa 2012
Kveldens to-retters meny bestod av
Forrett:
– Kveite ceviche av kveite fra Roan. Med misomajones, syrlig eple, marinert fennikkel og fritert wonton strimler
Hovedrett:
– Lam ytrefilet fra Røros. Med sellerirotpure, savoykål, syltet delikatesseløk, potetfondant og lam demi-glace